zaterdag 19 mei 2012

Kom maar op met dat zonnetje

Al even geleden dat ik een blog plaatste! Maar heb niet zo heel veel tijd! De tijd die ik heb zit ik natuurlijk achter me machine! En oh wat is me nieuwe machine fijn!

De 2 korte broekjes die ik maakte zijn van het patroon Tina van cinderella zwergen mode. Vond het een beetje een vaag patroon. De beschrijving vond ik niet geheel duidelijk. Gelukkig was het een makkelijk patroon dus lukte het wel! Heb het rode broekje wat korter gemaakt.

En dan nu nog een lekker zonnetje zodat mijn kleine meisje ze aan kan!

Nu ben ik nog bezig voor een nieuw kussensetje voor de tripp trapp stoel. Heb het setje wat ik had over getrokken en het is aardig gelukt! Alleen het kussentje voor de rug leuning is wat krap dus dat moet ik volgende keer wat ruimer maken. Morgen ga ik deze verder afmaken. En ga ik ook aan wat "onderbroekjes" beginnen voor onder Whitney haar jurken voor van de zomer! Vind ik toch mooier dan zo'n romper! Het patroon komt van deze site . Echte de moeite om eens te kijken op haar blog/site er staan zoveel leuke dingen op!

Aankomende week ben ik lekker veel vrij! Heerlijk dan zal ik wat meer tijd achter me machine kunnen door brengen! De week daarna op 2de pinksterdag ga ik nog naar de stoffenbeurs in Rotterdam. En dan is het zo ver die week gaan we ook TROUWEN!

Tot me volgende blog!

Liefs Lenie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten