woensdag 11 april 2012

Roos 5011 en 2 leggings




Met dat vieze grijze weer heb ik maar lekker achter de naaimachine gezeten! Via de de blog van Mama Pluis kwam ik terecht bij deze site Make it and love it . En daar vond ik het patroon van hele fijne leggings voor mijn kleine meisje! Ze zitten als gegoten! Als ik leggings koop bij de Hema dan hou ik standaard bij haar middel 2cm over kwa lengte zijn ze goed maar ze zakken af haha.Voor de maat van de leggings nam ik een legging die heel goed zit bij Whitney.

De stof had ik nog over van iets anders.











Ik had al een poosje stof klaar liggen voor een nieuwe Roos 5011. Delfsblauwe stof. En wat is die super leuk geworden! (al zeg ik het zelf). Met wat hulp van de dames van Sancho is die deze keer echt super mooi gelukt. De mouwtjes heb ik een rood bandje opgezet en geen elastiek door gedaan. Vond het zelf leuker zo!



















Foto's maken viel niet mee! haha

Nu ben ik bezig met een nieuw dekbedje voor Whitney. En een jurkje uit de Ottobre. Deze maak ik van Tricot stof. Het zal wel veel mopperen worden met het maken ervan. Heb maar een simpele machine en merk dat die heel slecht is met tricot. Wil graag een nieuwe machine maar ja de kosten he! Eerst gaan we maar trouwen 31-mei en dan kijken we of er nog geld over is voor een nieuwe machine! Ik ben daar zo aan toe haha.

Liefs Lenie

1 opmerking:

  1. Erg leuk jurkje.
    En wat tricot naaien betreft, juiste naald, en met een heel smal zigzagje naaien.
    Moet lukken! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen