donderdag 23 februari 2012

Lekker bezig geweest

Het is al weer even geleden dat ik wat geplaatst hebt. Maar de afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten. Al ging het allemaal niet zo snel. Moest veel werken en was 's avonds ook moe. En als ik vrij was was me mannetje werken en met een klein meisje van bijna 1 kan je niet op je gemak achter je naaimachine zitten haha.

Op het moment is me kleine meisje erg verkouden en zit kies nummer 2 door te komen dus daar heeft mijn kleine dametje behoorlijk last van. Zooo zielig! En nog ± 2 weekjes en dan wordt ze 1. Wat gaat de tijd hard zeg! En wat leren ze veel in een jaar tijd!

Dan nu wat ik gemaakt heb de bruine jurk moest eigenlijk iets heel anders worden. Een jurk uit de knippie met "slierten" maar dat was toch nog iets te moeilijk. En het was gewoon too much voor zo'n klein meisje. Dus dan maar zo een simpel jurkje van joggings stof.

Dan het geruite jurkje. Dat is voor het kleine meisje van me nicht. Kleine Anne! Ja en dan moet ik natuurlijk iets zelf maken. Me nicht heeft dat vorig jaar ook voor mijn dochter gedaan. Ook zei is lekker bezig achter de naaimachine. Dus ben benieuwt wat ze er van vindt.

Vanavond heb ik het roze (grote) geruite blouse afgemaakt voor Whitney! Dit was een makkelijk project. Het was zo klaar! Had hem al wel even geknipt klaar liggen. En vanavond de knopen er nog aan gemaakt. Maar dat vind ik toch echt het minste werk! Maar dat hoort er bij!

Hier de foto's....




1 opmerking: